top of page

Kinderkerk

Welkom bij House of Hope kinderkerk!

Op zondag kunnen de kinderen van 0 tot 12 jaar genieten van een programma dat speciaal voor hen is. Een enthousiast team van kinderleidsters staat klaar om de schatten die God voor de kinderen heeft samen te ontdekken. Na twee nummers aanbidding kunnen de kinderen naar de kinderruimte gebracht worden achterin de zaal. Om 12.30u worden de kinderen weer opgehaald.

 

Het programma is gebaseerd op principes die passen bij twee leeftijdsgroepen, die samenkomen in de kinderruimte. De kinderen van 0-3 jaar ontdekken spelend de liefde van God en de basis van de bijbel.

 

De kinderen van 4-12 jaar ontdekken op een creatieve manier de bijbelverhalen en hoe ze contact kunnen maken met God. Hoe kun je Zijn stem verstaan? We stimuleren de kinderen om Gods waarheid over hen aan te nemen en een echte relatie met Hem op te bouwen, zodat ze samen met de Heilige Geest verschil kunnen maken waar ze komen. 

Tijdelijk is er op de eerste zondag van de maand geen kinderkerk. Er is dan wel een speeltafel in de kinderruimte waar de kinderen onder toezicht van de ouders kunnen spelen.

Image by Giu Vicente

Schatgraven

markus-spiske-mlwM6legtwY-unsplash.jpg

April 2024

Waarom Jezus?

Waarom kwam Jezus naar de aarde? Waarom heb je Hem nodig? De kinderen ontdekken waarom Jezus zo belangrijk is. Ze leren wat Hij bedoelt met dat Hij water en brood is en wat vergeving en genezing zijn. 

Februari - maart 2024

Pasen

We gingen met Petrus achter Jezus aan in zijn belevenissen voor Pasen. Petrus wilde Jezus graag volgen, maar dat ging soms met vallen en weer opstaan. De kinderen ontdekten hoe Jezus daar mee om ging en hoe ze zelf Jezus kunnen volgen. 

bottom of page